Skattely kan være en smart idé – i stedet for gæld og brandbeskatning

At gå i skattely i et land, hvor beskatningsniveauet er noget lavere end i Danmark (hvor skatten er den højeste i verden) kan faktisk være en smart idé, hvis du ellers er interesseret i, at beholde mange af de penge, som du har slidt og slæbt for. Selvfølgelig skal man bidrage til fællesskabet, men kan man gøre dette samtidig med, at man smutter af sted til sit skattely, så er det det hele værd.

Spar på skattekronerne

Det er uomtvisteligt faktum, at Danmark har den højeste skatteprocent i verden. Det kan der ikke pilles ved. Derfor kan det også være belejligt, at betale noget mindre i skat, hvis man føler, at man har betalt nok i skat til den danske stat i sit liv. Mange danskere har desværre problemer med at få tingene til at hænge sammen, mens andre simpelthen bare ikke kan mærke, at de arbejder synderligt, fordi skatteprocenten er så høj, at det nogle gange bare bedre kunne betale sig at lade være.

Det får også mange til at tage uhensigtsmæssige lån, som de aldrig vil kunne betale tilbage, mest af alt fordi disse mennesker ikke får lov til, at beholde noget mere af det, som de ærligt og redeligt har tjent. Ved et skattely kan du altså også sætte dig selv i den fordelagtige position, hvor du ikke behøver at være bange for, at skulle låne til det ene eller det andet, da du altid vil have et langt større rådighedsbeløb, end i Danmark.

Gode steder til skattely

Nu hvor interessen for at flytte et andet sted hen, for at få skattely, tænker du måske nok: hvilke steder er så det bedste til dette formål? Jeg har et par forskellige muligheder og forslag, som højst sandsynligt vil vække din interesse: Schweitz og Luxemburg er nok de to mest populære lande, hvor mange danskere og andre europæere i tidernes løb har udvandret til i forventningen om en lavere skatteprocent. Dette er også ganske forståeligt, da begge lande har nogle meget lave skattetryk, der også udmunder sig i billige biler eksempelvis.

Alternativer er der også nok af. Lichtenstein og Canada er også populære destinationer, som også tiltrækker flere og flere mennesker til skattely. Disse to lande er også, efter min vurdering, nogle udmærkede bud på gode steder at drage hen, hvis man ønsker et par år eller flere i skattelyets tegn, hvor man kan nyde nogle flere af sine surt optjente skillinger i fred og ro, uden at staten skal komme og frarøve én for rundt regnet halvdelen af det, som man har tjent.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>