Studerendes foretrukne transportmiddel

Man vil nok mene at overskriften i sig selv er ganske afsørende. I hvert fald hvis man selv er studerende eller er vant til at komme på et højere læreranstalt. Her mødes man dagligt af synet af utallige cykler der holder parkeret overalt. Der er naturligvis tale om cykler, når man siger “Studerendes foretrukne transportmiddel”.

Det er jo ikke just tilfældigt at det er sådan. En cykel er utroligt billig i drift, ja faktisk koster den næsten ingenting. Man skal måske lige have en forsikring på den, men dette er jo valgfrit og dertil kommer maks et par reperationer, hvis man da ikke kan passe ordentligt på den.

Det eneste sted cyklen faktisk kræver en stor udbetalingen er når denne skal erhverves. Det er nemlig vigtigt at have en god cykel. En cykel der virker og som kan holde i mange år. Det skal væreen cykel der er behagelig og let at køre på, og ikke en cykel som man skal kæmpe med, hver eneste gang man skal bruge den.

Hvis man har en ordentlig cykel så er det nemlig et fortræffeligt valg af transportmiddel. Man får både motion og frisk luft og samtidig kommer man let og ubesværet frem til destinationen. Især om sommeren er cyklen måske det rareste af alle transportmidler og der er næsten ikke grænser for, hvor lange distancer man kan tilbagelægge, hvis bare vejret er nogenlunde.

Køb cykel på afbetaling

Som sagt kan det godt være en forholdsvis dyr udbetaling lige når man skal anskaffe sig en cykel. Men selv som studerende er der lys for enden af tunnellen. Man behøver nemlig ikke betale hele cyklens beløb på én gang for rent faktisk at få lov at køre på den. Man kan nemlig købe en cykel på afbetaling. Det betyder i al sin enkelthed, at man kun betaler noget af beløbet til at starte med og resten afdrager man på månedlig basis. Akkurat som tilfældet er med et lån.

Dette er jo på mange måder en helt optimal løsning, for rigtige mange studerende, der måske ikke lige kan klareen stor udbetaling på flere tusinde kroner, men som tilgengæld godt kunne bruge en ny cykel.

Det handler om at udnytte de muligheder man har og om at se muligheden fremfor begrænsningen. I dette tilfælde må det siges, at dette er en helt optimal mulighed for rigtig mange mennesker, som man i hvert fald skylder sig selv at udnytte.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>