Tag på charterferie på afbetaling

Jeg har ikke været på ferie udenlands i over 5 år. Det skyldes til dels, at jeg er flyskræk, men også fordi jeg ikke har haft pengene til det. Jeg har prioriteret andre ting i livet end rejser og ferier. Men nu er jeg kommet til det punkt, som jeg kommer til cirka hver femte år, at jeg vil se min flyskræk i øjnene og tage på ferie.

Min mor har længe talt om, at hun gerne vil til Kreta og jeg er bestemt heller ikke afvisende over for den græske ø. Jeg har før været på Rhodos, og det var en succes. Jeg elsker de hvide bygninger, oliventræerne og de venlige indfødte. Så derfor var jeg ikke lang tid om at sige ja, da min mor spurgte mig, om jeg ville med til Kreta.

Hun har fundet en hotellejlighed i smukke omgivelser tæt på byen og med egen privat strand. Hun har tilbudt mig at betale 2000kr af rejsens pris, således at det ikke skal blive en al for dyr omgang. Inklusiv i prisen er også mad og drikke og det letter selvfølgelig også på budgettet. Men det ændrer ikke på, at jeg stadig i løbet af året har prioriteret eksempelvis hus, familie og bil. Så derfor har jeg ikke pengene til at tage på charterferie. Men jeg har ikke lyst til at skuffe min mor, for jeg ved hvor meget hun elsker at rejse. Hun har i de sidste tre år forsøgt at overtale mig til at tage med hende på ferie, og nu hvor jeg har takket ja, kan jeg ikke sige nej igen.

Derfor måtte tænke alternativt da jeg skulle betale for rejsen. Jeg forsøgte at tale med rejsebureauet for at høre, om det var muligt at lave en alternativ betalingsordning, men det kunne ikke lade sig gøre. I stedet foreslog de mig at tage et forbrugslån til at finansiere rejsen. Jeg havde aldrig selv overvejet at låne penge til ferien, men da jeg undersøgte mulighederne gik det op for mig, at det at låne penge nok var den bedste mulighed. På den måde kunne jeg tage på ferie på afbetaling uden at skulle ødelægge hele min økonomi. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er meget mere tilpas med at kunne betale af på lånet en lille smule af gangen. På den måde har rejsebureauet fået sine penge og jeg har mulighed for at tage på ferie uden at blive ruineret.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>