Undgå klatgæld, saml dine lån til ét stort

Vi kender det nok lidt alle sammen på den ene eller anden måde: klatgæld hist og her. Navnlig hvis man er lidt oppe i alderen, og derved har lavet mange investeringer i løbet af sit liv. Så kan der nemlig hurtigt være fejet en masse småbeløb ind under gulvtæppet, som pludselig hober sig op og samlet set er en dyr fornøjelse for dig hver måned i renter og afdrag. Mit råd til dig i dette indlæg vil derfor være, at hvis du sidder med klatgæld, så er det en god idé at samle det hele ét sted. Men hvorfor skal man egentlig det? Jeg giver mine to bedste argumenter nedenfor, hvorefter jeg fortæller lidt om nogle alternative steder til banker og pengeinstitutter, hvor man kan få et stort forbrugslån til at samle sin klatgæld med.

Det er billigere!

Det mest indlysende argument for at samle sin gæld i én stor portion er naturligvis, at det i 9 ud af 10 tilfælde er billigere, end hvis man fastholder status quo og beholder alle sine små lån. Det bekræfter den skinbarlige økonomiske sandhed i al sin enkelthed. Du kan spare mange penge på, kun at skulle betale renter og afdrag på et enkelt lån fremfor en masse små. Små lån har nemlig tit den ulempe, at deres rente er høj, hvilket kan tillades fordi lånebeløbet er lavt og man derved ikke skal betale et ligeså højt samlet beløb i renter.

Men det er alligevel langt dyrere at tage små lån, når man kigger på, hvor meget man procentvist betaler for at låne pengene. Derfor siger det sig selv, at hvis man har klatgæld alverdens steder, render dette til sidst op i en alvorlig høj rentesats, som derigennem kommer til at koste dig dyrt og i værste flad gøre dig endnu mere forgældet. Derfor er det altid billigere, at finde et stort lån til at betale de andre helt af med, hvorefter du kan fokusere på afbetalingen af dette ene lån.

Det er mere overskueligt!

Er der noget, der er vigtigt i en privatøkonomi, så er det overskuelighed. Det er alfa og omega, at man har styr på sin økonomi og overblik over den. Hvis overskueligheden forsvinder, eller hvis alting pludselig bliver for indviklet, er det tit der, at økonomien bliver træls og sættes over styr. Ved at samle dine små kviklån, forbrugslån eller hvad du nu har mange af, så kommer der helt automatisk styr på den økonomiske overskuelighed, og du vil uden tvivl få mere ro i sindet, end hvis du konstant skal gå rundt og være forvirret og arrig over, at økonomien ligger i ruiner.

Der er mange penge at spare og dermed tjene ved at samle sin gæld.

Det giver mere eller mindre sig selv, at når du kun har ét lån at fokusere på fremfor flere, så skal udelukkende tænke på at få dette lån ud af verden. Hvis ønsket dermed er, at få overskuelighed i økonomien og samtidig gøre det billigere, så er der ingen vej udenom et større lån, som kan hjælpe dig med at undgå klatgæld. Ved at tage disse forholdsregler og handle i rette tide bliver du altså i stand til, at håndtere din gæld langt bedre, samtidig med at du skal bekymre dig langt mere end tidligere.

Hvor kan man så få et stort lån til at samle gælden?

Traditionelt set vil de fleste højst sandsynligt gå i banken for at låne penge. Men det er faktisk ikke der, jeg mener at du bør gå hen, når du skal have fjernet din klatgæld – eller undgå den for den sags skyld. Jeg vil i stedet anbefale, at du finder en online låneudbyder på internettet. Grunden til dette er, at det er langt nemmere og hurtigere. Du skal for det meste ikke stille sikkerhed for det lån, som du optager, og du skal heller ikke oplyse, hvad pengene skal gå til, hvilket er en klar fordel ved disse online lån fremfor at gå i banken og ansøge om lånet der.

Derudover har online lån en masse andre gode egenskaber og respektable renter, som man ikke skal kæmme sig af. Alt dette finder du mere om, hvis du blot laver en simpel Google søgning på ”forbrugslån” eller ”kviklån”. Herefter handler det bare om, at finde en udlåner, der tilbyder store nok lån til dine behov. Jeg håber, at dette indlæg har inspireret dig til, at undgå klatgæld og ligeledes fjerne den, hvis du allerede sidder i saksen. Det er både billigst og mest overskueligt, at indrette sin økonomi på denne måde.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>