Køb elektronik på afbetaling

Elektronik er dyrt, det er ingen hemmelighed og der er fornyelse på området konstant. Hvis man går meget op i elektronik og hele tiden ønsker, at være opdateret på alle fronter på markedet, så kræver det massive investeringer set over en periode, f.eks. ét år. Hvis det for dig, er en for stor byrde at bære rent økonomisk, så er der muligheder for at du kan betale på en anden måde. Du kan mange steder, betale på afbetaling, hvor du får en maksimal løbetid ud fra, hvor stort et beløb du har handlet for. Jo større beløb, jo længere tid, får du til at tilbagebetale dit købte elektronik. Butikkerne kæmper om kunderne og en af måderne, hvorpå de forsøger at udkæmpe deres konkurrenter, er ved at tilbyde rentefri afbetaling, så det ikke har nogle økonomiske konsekvenser for køberen. Butikskæden indgår blot en aftale med et finansieringsselsskab, der skal inddrive pengene og de får så typisk en lille bid af kagen, af det beløb som kunden køber for. Det betyder reelt at overskudsgraden bliver mindre hos butikken, men det er en kamp de tager, fordi konkurrencen er benhård og det ofte kan være svært at give de helt store tilbud på varerne direkte, så kan andre muligheder for at tiltrække kunderne komme på tale, for at butikken kan holdes kørende, selv i en tid med krise.

Flere faste udgifter

I en tid, hvor man ikke får noget der minder om renter på sit indestående i en bank, så giver det god mening, at investere sine penge i stedet for at lade dem stå på kontoen. Der er ikke den samme grund til at spare penge op, du kan med fordel købe ting på afbetaling og så betal en lille bid af kagen hver måned. Så bliver det bare en del af dine faste udgifter, når du har et månedligt afdrag på nogle produkter – når det tilmed er rentefrit, så har det ingen konsekvenser for dig som kunde. Derfor, er der ingen grund til at spare op i lang tid, for at købe noget kontant, når du kan købe på afbetaling og lave en fin ordning for dig selv, så betalingerne bliver delt ud i mindre portioner. Situationen kan man vurdere anderledes, hvis man får en masse renter, for at have penge stående i banken, men i disse tider, kan man næsten ligeså godt trække pengene ud og grave dem i jorden eller finde noget at bruge pengene på.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>