Kom til Melodi Grand Prix i Danmark 2014!

Emmelie de Forest trumferede i Sverige ved årets Melodi Grand Prix og tog sejren hjem til Danmark med en samlet sejr i finalen, hvor al modstand blev blæst væk. Tredje sejr i Eurovisionen for Danmark igennem historien er nu en realitet, og en avis som Ekstra Bladet havde da også travlt med at berette, hvor fantastisk en præstation, som den 20-årige Emmelie leverede (kilde: http://ekstrabladet.dk/flash/kultur/article1980779.ece)

Tag til Grand Prix i København eller Herning i 2014

Den danske sejr betyder som bekendt, at Danmark skal være vært for det internationale Grand Prix i 2014, hvor spørgsmålet om værtsstedet dog stadig er et åbent spørgsmål. Da brødrene Olsen vandt i 2000 med ”Fly on the wings of love”, blev showet afholdt året efter i Parken i København.

Denne gang er chancen for, at Parken igen bliver vært dog ikke så sikker, dels fordi der har været stor utilfredshed med lyden under koncerter, men også fordi, at Boxen i Herning er blevet bygget sidenhen, og ved flere lejligheder har vist, at denne er leveringsdygtig i store begivenheder.

Der hersker dog ikke den store tvivl om, at det bliver et fantastisk show og event for hele Danmark næste år. Alverdens Grand Prix-glade mennesker vil strømme til landet og indtage hotellerne, hvilket også vil give et økonomisk boost til denne branche.

Og du kan komme med. Måske er dette sidste gang, at Danmark vinder et MGP i mange år, så derfor handler det om, at handle mens sejren er i hus. Jeg vil kraftigt anbefale alle, der læser dette, at tage til Herning eller København næste år. Det bliver en fest uden lige, og en stor oplevelse for alle!

Lån penge til billetterne

Billetpriserne forventes af naturlige årsager at være ret høje, når disse udbydes engang næste år. Det skal dog ikke afholde folk fra, at tage af sted til denne fantastiske begivenhed. Mit bud på, at få pengene i hånden til at købe billetterne hedder et lille lån. Det kan være et kviklån eller et almindeliget forbrugslån.

Billetterne kan finansieres ved hjælp af disse små lån. Det går hurtigt og nemt, og det er sikkert som amen i kirken, da alle udbydere på internettet er godkendt og certificeret af de danske myndigheder. Et forbrugslån eller et kviklån gør således, at du kan komme til Melodi Grand Prix og få en uforglemmelig oplevelse. Jeg garanterer, at et lån til dine biletter aldrig vil blive fortrudt!

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>