Lån penge til kolonihavehus – alt om penge og lån

”I mormors kolonihavehus” lyder en linje i en gammel dansk sang. Det symboliserer også meget godt, hvad man traditionelt forbinder med kolonihavehuse: gamle mennesker, der har brug for en hobby, at gå op i, når det er pensioneringstid og alderdommen kræver lidt sindsro. Jeg mener dog, at kolonihavehus sagtens kan være fordelagtigt for andre end pensionister, og endda også en del billigere end f.eks. rejser hvert år eller investering i et sommerhus.

Hvad koster kolonihavehuse i dagens Danmark?

Prisen på kolonihavehuse svinger naturligvis meget alt efter beliggenhed og hvilken stand, som det pågældende hus er i. Alligevel har jeg taget et hurtigt kig på nettet, og kan med rette sige, at de fleste huse ligger på en pris fra 30.000 og op til 300.000 danske kroner. I nogle huse er der kun et enkelt rum/værelse, mens der i andre er helt op til tre rum, så det afhænger også meget af, hvor meget plads du har brug for, og hvor meget, som du skal bruge dit kolonihavehus til.

Med denne pris er det således noget billigere at købe et kolonihavehus fremfor et sommerhus eller flere rejser i løbet af livet. Derudover kan du også være så heldig, at få provenu ud af, at sælge dit kolonihavehus til en højere pris, end du selv gav for det, da du købte det. Dermed er der også mulighed for, at få gevinst/tjene penge ved at investere i en kolonihave, som der i øjeblikket er stor efterspørgsel på, ikke mindst pga. at det igen er blevet meget populært for større målgrupper, at få noget, som ikke ses så hyppigt for andre end ældre mennesker.

Hvordan kan man finansiere et kolonihavehus?

Hvis man i forvejen har penge på kistebunden, er det selvfølgelig nemt at finansiere et køb af et kolonihavehus. Hvis man derimod ikke lige har eksempelvis 300.000 kroner stående på bankkontoen, har jeg en idé til, hvordan du får fat i en kolonihave med dertilhørende hus. Strategien går ud på, at låne pengene til dit hus.

Men i modsætning til den traditionelle vej i banken (hvor du i øvrigt vil få afslag i de fleste tilfælde grundet banken ikke mener, at kolonihavehuse-lån er særligt rare at give), så anbefaler jeg, at du i stedet opsøger en online udbyder, som kan give dig et stort forbrugslån af en art, som du kan bruge til det, som du vil. Alt i alt får du i mine øjne en langt bedre behandling og et langt bedre lån via denne vej, end du nogensinde vil få i din bank. Disse online lån er oftest hurtige, nemme og fleksible, hvorfor jeg mener, at denne lån-vej er bedre.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>