Undgå renter og gebyrer, når du låner penge

Jeg har sommerferie fra mit studie, og jeg har indset, at jeg bruger langt flere penge, når jeg har sommerferie, end jeg gør, når jeg har travlt med mit studie. For mig er sommeren en fantastisk tid, hvor jeg endelig kan nyde socialt samvær i fulde drag. Der er ikke så meget stress og jag i sommerperioden, og jeg kan endelig få lov til at nyde liv. Men desværre koster det mig altid mange penge at holde sommerferie. Man kan selvfølgelig argumentere for, at jeg burde være forudseende og lægge penge til side i løbet af året, så jeg har råd til at holde sommerferien. Men jeg har så høje udgifter til daglig, at jeg ikke har råd til at spare noget særligt op til sommerferien. Men heldigvis har jeg fundet ud af, hvordan jeg får flere penge mellem hænderne i sommerperioden: SMS lån.

Lån penge gratis

Jeg har indtil videre optaget to SMS lån i sommerens løb, og jeg regner ikke med, at jeg er færdig endnu. Det smarte ved SMS lånet er, at det er gratis at låne penge gennem et SMS lån. Betaler man sin gæld tilbage indenfor 30-45 dage, så løber der ingen renter og gebyrer på lånet. Så hvis man betaler sin gæld ud, hver gang man får penge på sin konto, så slipper man for renter og gebyrer på sit lån. På den måde skal man kun tilbagebetale det beløb, som man oprindeligt lånte.

Jeg ved godt, at jeg ikke kan forsætte med at låne penge og betale dem alle sammen tilbage hver måneden, da jeg til sidst vil have skabt så stort et underskud, at der ikke er flere penge tilbage, men det kan sagtens lade sig gøre i den tid, som jeg har behov for ekstra penge.

Når sommerferien er forbi kommer jeg igen tilbage til mit studie, og mit forbrug vil derfor ganske automatisk aftage. Der vil ikke være så meget tid til at tage på café, i biografen, i svømmehallen, i byen osv. Derfor vil der heller ikke være et ligeså stort forbrug. Når jeg bruger færre penge, har jeg flere penge til at tilbagebetale min gæld med, og jeg vil derfor langsomt kunne komme ud af min gæld.

Fidusen ved det hele er, at man optager sine SMS lån ved en ny låneudbyder hver gang da mange udbydere tilbyder, at man kan få sit første lån rentefrit ved dem. Desuden betaler jeg min gæld ud hver gang det bliver den første. Det er sandsynligt, at jeg får behov for at optage endnu et SMS lån i den næste måned, fordi mit normale rådighedsbeløb er blevet mindre, da jeg brugte noget af det til at betale gælden ud med. Men så snart sommeren er ovre, og jeg får flere penge i mellem hænderne vil det være muligt for mig at stoppe mit overforbrug. På den måde kan jeg tilbagebetale min gæld, uden at der løber renter og gebyrer på den.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>