Kreditkortet er din vej til gratis små lån

Er du træt af, at det koster penge at låne penge? Så skulle du måske overveje at anskaffe dig et kreditkort i stedet for at låne penge gennem almindelige lån. Med et kreditkort kan du nemlig få et betalingskort, der altid er gratis og bruge samtidig med, at du kan få helt op til 50 dages rentefrie lån. Det betyder, at du ikke skal betale renter på dine lånte penge, såfremt du betaler dem tilbage indenfor 50 dage. De fleste kreditkort kommer oven i købet med gode rabatter, som du kan benytte dig af, når du har lyst.

Optager du et lån i banken, så skal du ikke alene vente i en evighed på at få de lånte penge udbetalt, du skal også betale renter af dine lånte penge. Det modsatte gør sig gældende, hvis du låner penge med et kreditkort.

Rentefrie og ubegrænsede lån

Bliver du godkendt til at få et kreditkort, så får du kreditkortet sendt til din adresse i løbet af få dage. Når først du har kreditkortet i din besiddelse, står det dig frit for at bruge det, når du har lyst. Derfor skal du ikke søge om endnu et lån, når du skal bruge det. Har du et kreditkort til rådighed, så kan du låne penge, når du har lyst. Det eneste, det kræver, er, at du stadig har frirum i din kredit. Har du allerede trukket over din kredit, kan du enten få den udvidet, eller du kan anskaffe dig et andet kreditkort. Men det nemmeste er selvfølgelig, at du får den størst mulige kredit fra starten af.

SFå et kreditkort i dag. Lån penge gratis i 50 dage.amtidig kan du helt undgå at betale renter af dine lånte penge, når du har et kreditkort. Hvis du betaler alle dine lånte penge tilbage indenfor din rentefrie periode, så løber der ikke renter på lånet, og det har været helt gratis for dig at låne pengene. Du kan derfor nøjes med at betale det samme beløb tilbage, som du lånte i første omgang. Denne ordning betyder, at kreditkortet er yderst populært blandt dem, som tit har overtræk på deres konto sidst på måneden. Her kan kreditkortet gratis benyttes til at købe dagligdagsvarer, uden at du behøver at gå på kompromis med din sædvanlige levestandart.

Hvilket kreditkort skal jeg vælge?

Et af de mest populære kreditkort for øjeblikket er Santander Visa Gold. Kreditkortet henvender sig til den unge forbruger, der gerne vil have lidt ekstra penge mellem hænderne. Den højest mulige kredit er derfor kun på 100.000 kr. Ofte vælger brugerne af dette kort dog kun at få en kredit på 50.000-60.000 kr., da de mener, at dette er rigeligt. Man skal næsten ikke opfylde nogen krav for at få dette kreditkort. Det er nok at du er fyldt 18 år, og at du ikke er registreret som dårlig betaler.

Kortet er yderst populært, fordi det er helt gratis at bruge. På den måde kan du være sikker på, at du aldrig skal betale gebyrer, fordi du har brugt dit kort i en butik herhjemme, såvel som i udlandet. Samtidig er det helt gratis at have kortet. Når du ikke bruger det, så betaler du ikke for at have det liggende. Mange vælger derfor at bruge deres almindelige betalingskort, så længe saldoen derpå er i plus, og de skifter først over til at bruge kreditkortet, når dette er nødvendigt.

Kortet tilbyder desuden en unik mulighed for brugerne, der kan tjekke op på deres konto 24 timer i døgnet både fra deres mobiltelefon og fra deres computer. På den måde kan du nemt holde helt styr på, hvor mange penge du bruger på dit kreditkort, og du kan nemt overholde aftaler med dig selv om, hvor mange penge du må bruge på dit kort.

Santander Visa Gold har en rentefri periode på 50 dage, og du kan derfor gratis låne penge i helt op til 50 dage. Dette er en stor fordel for de unge forbrugere, der ofte ikke kan betale deres gæld tilbage på én enkelt måned. Med dette kreditkort er fristen for at betale lånet tilbage forlænget så meget, at de fleste kan nå at betale lånet tilbage i så god tid, at de kan drage fordel af den rentefrie periode.

Det skal dog siges, at det er meget individuelt, hvilket kreditkort man mener passer bedst til en. Det er derfor ikke sikkert, at Santander Visa Gold er det bedste kreditkort for dig. Ønsker du for eksempel en større kredit end 100.000 kr., så skal du finde et andet kreditkort. Du kan få kreditkort med en kredit på helt op til 250.000 kr., hvis det er det, du har behov for. Du kan undersøge de forskellige fordele, der hører til kreditkort på diverse sider, der sammenligner kreditkort.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>