En kolonihave er næsten et sommerhus værdigt – lån i dag

Hvis finanskrisen eller andre faktorer har spillet ind i din drøm om at blive sommerhusejer og dermed gjort det umuligt for dig at få råd til at købe et sommerhus, så findes der er en anden mulighed på et andet prisniveau, det hedder en kolonihave. I gamle dage var kolonihaver, kun med det mest nødvendige og med et skur i haven og en spand som de såkaldte toiletforhold. Sådan er det ikke i dag og på mange områder, er kolonihaver ligeså udviklet som et sommerhus. Det er et mindre hus og der er efter alt at dømme mindre have til, men du kan i grove træk bruge det på samme præmisser som et sommerhus. Og så er prisen på en kolonihave på et helt andet og lavere niveau, så selv dem der er blevet ramt af finanskrisen har råd til at købe kolonihave. Du kan hurtigt og uden de store problemer, låne så du kan købe dig en kolonihave. Så har du et sted at tilbringe dig, når vejret er godt. Du kan bruge alle dine sommer-aftener der og nyde et skønt glas rosévin eller hvad du nu har lyst til. Med et mindre hus og en lille have, så behøver du heller ikke bruge al din fritid, på at vedligeholde kolonihaven. Det er til at klare uden de store anstrengelser.

Træt af din bank? Kig mod forbrugslån

Flere og flere oplever frustrationer med deres bank. Mange har prøvet at skifte bank, måske har det hjulpet, måske har det ikke. Men generelt er folk ikke udpræget tilfredse med deres bank. Det er for dyrt at låne penge og man får ikke de samme renter den modsatte vej, for at have penge stående. Derudover kan det være vanskeligt overhovedet at få lov til at låne penge, selvom det jo faktisk er det bankerne lever af. Det kræver møder, opfølgende møder osv., før et lån kan gå igennem. Hvis du også er træt af alle de formaliteter man skal igennem, før man har pengene på sin konto. Så bør du kigge på andre muligheder for at låne penge, til f.eks. kolonihave. Her er det ingen kamp, at få lov at låne penge. Du klarer tingene fra din egen computer, så du har tid til at sætte dig ind i hvilke betingelser aftalen indeholder og hvordan det forpligter dig og i hvor lang periode det forpligter. Der er ingen overraskende regninger, du ved hvad aftalen indeholder og pengene overføres lynhurtigt til din konto. Det er muligt for dig, at låne så store beløb, at du kan købe en kolonihave, hvis du skulle fristet heraf. Du kan også købe en bil, hvis det mere er det du trænger til. Eller bare ombygning eller renovation på din ejendom. Hvad du har lyst til at købe, er der ikke nogen der blander sig i. Hvis du har brug for et lån, så bør du kigge i retning mod forbrugslån, fordi at man som forbruger selv er med til at sammensætte den aftale, der senere bliver gældende for afvikling og tilbagebetalingen af den gæld man helt naturligt får når man optager et lån.

Mindre afgifter på kolonihave

Hvis du ejer en kolonihave, er der færre afgifter end der er ved at være ejer af et sommerhus for eksempel. Du skal blandt andet ikke betale ejendomsværdiskat, når du har en kolonihave. En kolonihave er ikke på samme måde registreret som et sommerhus, i forhold til hvad der er kommunale afgifter, i forhold til at have matrikelnummer osv. Det er rent faktisk bare en ejendom, du har en råderet over. Priserne på kolonihaver kan godt sammenlignes med priserne på det almene boligmarked, dog med lidt færre udsving, men man kan godt regne med at når boligpriserne er lave, så er priserne på kolonihaver det samme. De er også afhængige af konjunkturerne og hvor mange penge der bruges i det hele taget, hvor villige folk er til at investere og hvor svært det måtte være at få solgt en given ejendom. Kolonihave giver dig et frirum, et sted at tage hen, hvor du kan nyde naturen. Hvis du ikke kan være derhjemme uden at arbejde, som nogen desværre har en tendens til. Det giver dig mulighed for rigtigt at slappe af, lægge telefonen fra dig og simpelthen holde fri. Det som alle har brug for i større eller mindre grad. Det er den frihed der er fantastisk at opleve og som lige får os til at stoppe op og reflektere lidt over vores liv og den travle hverdag vi har. Søg om lån allerede i dag.Lån

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>