Når brylluppet er overstået: har du råd til bryllupsrejsen?

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at holde bryllup. Uanset om du vælger at holde et bryllup på budget eller om du går all in og holder drømmebrylluppet, så kan man ikke komme udenom, at det koster mange penge at holde et bryllup. Der er utallige udgiftsposter såsom mad, tøj, blomster, drikkevarer, pynt og så videre og så videre. Og selvom man tænker, at man sagtens kan holde et billigt bryllup, så bliver man overrasket, når leverandørerne pludselig tager dobbelt pris, bare fordi der skal stå bryllup foran navnet. Pludselig koster bryllupsmad det dobbelte af, hvad det ville koste til en rund fødselsdag, og blomsterne er pludseligt også blevet dyrere fordi de skal udsmykke en kirke. Der er ingen tvivl om, at leverandører tjener mange penge på brylluppet og de tager med glæde lidt ekstra for herlighederne, fordi de ved, at brudepar ønsker det bedste til deres bryllup og gerne betaler for det. Det er altså svært at komme udenom dyre blomster, mad og kjole til den store dag, men det er ej at forglemme også det, der er med til at gøre brylluppet til den perfekte dag. Når der ikke er sparet på noget, og alt bare klapper som det skal, kan man slappe af og nyde sin dag. Det ville være beklageligt, at man gik og ærgrede sig over de billige blomster der visner eller maden der ikke smager godt, fordi man gik på kompromis. En bryllupsdag er en dag, hvor man skal slappe af og nyde hele dagen og hvert et øjeblik. Derfor er der mange der vælger at bruge mange penge på den store dag.

Men når den store dag er overstået, gaverne er åbnet og oplevelserne er blevet bearbejdede melder det store spørgsmål sig ofte for mange brudepar: hvordan skal vi få råd til vores bryllupsrejse?
For ligeså vel som at et perfekt bryllup er et stort ønske for de fleste brudepar, så er der ligeså mange der ønsker en ligeså perfekt bryllupsrejse. En bryllupsrejse er brudeparrets mulighed for at slappe helt af og nyde hinanden inden det hele bliver til hverdag igen. Derfor vil mange gerne bruge mange penge på at sikre sig, at bryllupsrejsen bliver uforglemmelig. Denne rejse er nemlig en måde hvorpå man starter sit ægteskab, og man vil jo gerne helst starte sit ægteskab så perfekt som muligt.

Men hvordan får man så råd, når alle pengene på kontoen er brugt på brylluppet? Det kan virke helt umuligt for mange, men hvad mange ikke tænker på er, at der er utallige muligheder for at låne penge – også til en bryllupsrejse. Mange brudepar ved nemlig ikke, at de har mange muligheder for at låne penge til det, de står og ønsker sig her og nu. Måske har de lånt penge i banken til brylluppet, og efter brylluppet tør de ikke spørge banken om flere penge til en bryllupsrejse. Det er også forståeligt, og de ville højst sandsynligt også få et nej til deres ansøgning om penge til en bryllupsrejse. Derfor er det heldigt, at der er andre lånudbydere på markedet end banker. Hvis I gerne vil have en perfekt bryllupsrejse kan I sagtens låne penge til det. Uanset om I vil holde bryllupsrejsen på budget eller om I vil have en stor og luksuriøs bryllupsrejse, så kan I finde et lån, der imødekommer jeres behov.
I skal blot gøre jer det klart, hvor mange penge det er, I vil låne, og hvor mange penge I har råd til at låne. Hos mange lånudbydere kan du regne ud, hvor meget du skal betale af hver måned, hvis du låner X antal kroner. Det gør det nemmere og mere overskueligt for dig at vurdere, hvor mange penge du kan låne. For selvom du gerne vil have den mest perfekte bryllupsrejse, så skal du stadig have råd til at kunne betale de lånte penge tilbage. Der er intet ved at tage på drømmerejsen, hvis man kommer hjem til et økonomisk helvede. Men heldigvis kan du regne dig frem til, hvor meget du har råd til at låne, således at du ikke får et chok, når de første afdrag skal betales. Så længe man er forberedt, er der ikke noget at frygte.

Så hvis dit bryllup netop er overstået, og du er bange for, at du ikke har råd til en bryllupsrejse, så udforsk mulighederne for at låne penge. Når du ved, hvor meget du har råd til at låne, ved du også hvilken bryllupsrejse du har råd til at tage på. Prøv selv – du vil have råd til mere end du tror.

Når fyrværkeriet er væk sparker realiteterne ind

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>