Tag familien med i luksussommerhus

Efteråret er over os, og der er endnu lange udsigter til, det bliver ferie igen. De fleste børnefamilier er lidt pressede i denne tid af året, og man kan godt føle sig i lidt dårligt humør, uden at man helt ved hvorfor. Hverdagen er for alvor gået i gang igen, og det kan være svært at overskue, hvornår man igen skal kunne hygge sig som en familie. Man skal vende sig til at lave indendørs aktiviteter, og dagene er blevet korte, mørke og grå. Mange børnefamilier trænger derfor til en veltiltrængt pause fra hverdagens trivialiteter. Man behøver ikke at tage på en lang ferie til udlandet for at få en pause fra hverdagslivet. Faktisk vil de fleste opleve, at de kan finde ekstra energi og glæde ved at tage hele familien med på en sommerhustur i Danmark. Det er som om at mørket, det grå vejr og kulden bliver meget hyggeligere og nemmere at overskue, hvis man ser ud på det gennem vinduerne i et sommerhus – og faktisk er priserne suverænt fordelagtige netop nu. Man kan nemt komme en uge i luksussommerhus for langt under halv pris af, hvad det koster i sommerferien. Vil man kun af sted i en weekend eller i en forlænget weekend, kan man finde endnu bedre priser.

Kom i sommerhus til de bedste priser

Mange af de prominente sommerhusudlejningsfirmaer tilbyder deres kunder, at de kan vælge en last minute rejse. På den måde kan du faktisk spare penge på, at du har været sent ude. Ulempen ved dette er, at du ofte skal betale hele din ferie i én rate. Du kan altså ikke dele udgifterne over flere måneder. Det kan godt være lidt af en stor mundfuld for mange børnefamilie, hvis de skal smide 3.000 – 6.000 kr. til ferie i den samme måned, som de skal bruge penge på lommepenge til ferien.

Mange vælger derfor at droppe idéen om at komme af sted på en last minute ferie, men det er helt unødvendigt. Man kan nemlig med fordel vælge at låne pengene nu, og så afdrage på lånet over de næste måneder. Selvom der kommer renter på lånet, så vil man aldrig komme til at betale ligeså meget for rejsen, som man skulle, hvis man måtte vente med at rejse til højsæsonen.

Man skal derfor overveje, om man ikke vil låne pengene, så man kan købe rejsen nu og her. De fleste vil helst ikke inddrage deres bank, når de ønsker at låne penge, og derfor er der især i løbet af de seneste par år opstået mange muligheder for, at man kan låne penge udenom sin bank. Hand and empty pocket isolated on white backgroundUdover at man slipper for at tage et møde med bankrådgiveren, hvor man med stor sandsynlighed vil få et afslag på at låne penge til en ferie med familien, så findes der også en række andre fordele ved, at man optager lån online frem for i banken. For eksempel vil du langt hurtigere have pengene til din rådighed, når du låner penge online. Der går typisk kun 1-2 dage fra du søger om et lån til, du har pengene til rådighed på din konto. Du vil derfor kunne bestille og betale din last minute sommerhusferie uden at få problemer med at betale den i tide.

Hvad får man ud af en tur i sommerhus med familien?

Det er især familier med små børn, der vil få store fornøjelser ud af at tage af sted i sommerhus. Har man større teenagebørn, kan man eventuelt vælge at lade dem blive hjemme og kun tage de mindste i familien med. På den måde får alle en hyggelig uge, og man kan nyde en uge i familiens samvær uden at man skal trækkes med en utilfreds og sur teenager. Mange par kan også få gode oplevelse ud af at tage af sted i sommerhus sammen. Her sætter man nemlig hverdagens stress på standby, og man har tid til at fordybe sig i lange samtaler, krølle sammen på sofaen, og drikke et glas rødvin foran pejsen sammen.

Det er en god ide, at man forsøger at klare så mange af de praktiske ting hjemmefra. For eksempel kan man vælge at handle ind til hele ugen, før man tager af sted. På den måde slipper man for at skulle bekymre sig om indkøb, når man først er kommet i sommerhus. Man sparer ofte også en længere køretur, da de fleste sommerhuse ligger forholdsvist alsidiges – og den lokale sommerhuskøbmand ofte ikke har åbent udenfor højsæsonen.

Mange familier kan få meget sjov og fornøjelse ud af at lave en madplan for ugen sammen, hvor børnene er med til at vælge, hvad der skal være på menuen. Når man er i sommerhuset har børnene mulighed for at deltage i madlavningen, og tager man sig god tid, så er det både hyggeligt og sjovt at lave mad sammen.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>