Vil du holde nytår i udlandet?

I de senere år har jeg lagt mærke til, at det faktisk er blevet væsentligt populært at holde nytår udenlands. Tidligere var årets sidste dag en tradition, som folk afholdte derhjemme i vante omgivelser, men lysten til at prøve noget nyt indfinder sig stadig hos flere og flere danskere. Det er samtidig min fornemmelse, at nytår ikke længere er en højtid, som hører familien til, hvilket julen dog stadig gør, mens nytår har udviklet sig til noget, hvor man gerne vil lidt væk fra det hele og bare nyde noget andet end man plejer. Denne udvikling synes jeg er interessant, da den åbner op for nogle helt nye muligheder for os forbrugere. Man kan så spekulere i, hvordan flere og flere mennesker får mulighed for, at prøve at holde nytår i udlandet.

Tag et forbrugslån, hvis du ikke har råd til rejsen

I forlængelse af min indledning vil jeg forsøge at spekulere lidt over, hvordan man kan få råd til at rejse udenlands nytårsaften. Det er klart, at der jo opstår et problem, hvis man inderligt har lyst til at rejse udenlands, men simpelthen ikke har økonomisk råderum til at kunne gøre dette. På grund af denne udfordring for nogle mennesker, vil jeg her komme med et forslag, som måske kan være en mindre åbenbaring for visse læsere: et forbrugslån fra en online udbyder.

Nytårsaften i udlandet? Tja, hvorfor ikke?!

Nytårsaften i udlandet? Tja, hvorfor ikke?!

Og ikke bare et forbrugslån fra en bank, hvor de fleste med begrænset økonomisk råderum næppe vil blive godkendt til et forbrugslån, men derimod et forbrugslån fra en online låneudbyder, hvilket med andre ord betyder, at du også slipper for en lang og sej låneproces, fordi du ansøger om dit lån via en hjemmeside på din computer. Ligeledes får du også svar på din ansøgning via computeren, så der er ingen personlig kontakt mellem dig og udbyder, hvilket jeg finder meget bekvemt og belejligt.

Det er selvfølgelig vigtigt at påpege, at man kun bør anvende denne metode, såfremt man virkeligt har brug for det. Lån og især forbrugslån er naturligvis kun nødvendigt, hvis man ikke selv har pengene stående på kontoen på forhånd, så derfor vil jeg ikke anbefale at tage et forbrugslån, hvis man har rigeligt med penge til at holde nytår udenlands for. I så fald kunne man dog godt låne penge alligevel, hvis rejsen er så langt væk, at det kræver et større beløb end normalt til at finansiere rejsen. 

Forslag til destinationer…

For at give nogle gode forslag til, hvor man så kan tage hen, hvis man vælger at holde nytår udenlands, vil jeg her foreslå et par forskellige lande, hvor både pris og oplevelse hænger godt sammen. Mit første bud er Paris i Frankrig, der er kendt som den mest romantiske by i Europa. Jeg vil nok især anbefale Paris til de personer, der tager af sted sammen med deres kæreste eller kone, da oplevelsen bliver bedst i et romantisk selskab. Rejsen og overnatning kan dog blive en anelse dyr, så måske er det en mulighed at tage et forbrugslån, hvis man ønsker at komme til byernes by. Derudover har jeg også læst et sted, at der ved midnat finder et regulært lysshow og fyrværkeri sted i Eiffeltårnet, som skulle være meget betagende og smukt at se på.

Et andet forslag er Rom i Italien. Rom er også en by med stor romantik, hvorfor den ligner Paris meget. Men jeg mener samtidig, at Rom har mere at byde på. Rom er også en fantastisk by at være i, både pga. stemningen, men også pga. alle de forskellige seværdigheder, som byen har at byde på. Her kan f.eks. nævnes Colosseum og flere andre gamle monumenter. Rom har derudover også et fantastisk flot fyrværkeri omkring kl. 24 – eller det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle fra pålidelige kilder. Rom er derfor absolut også et oplagt bud på en god destination til nytårsaften, hvis man både er til romantik, kulturelle seværdigheder og ikke mindst et regulært festfyrværkeri.

Det tredje og sidste forslag til en nytårsdestination er faktisk den anden mest populære destination for turister nytårsaften: Berlin. Over en million besøgende tager hvert år til Berlin netop nytårsaften, hvor hotelpriserne dog også af naturlige årsager er meget dyrere end normalt. Omkring midnat samles folkemængden ved det berømte Brandenburger Tor og fejrer i fællesskab årets sidste dag. Jeg har ikke selv prøvet dette, men har ladet mig fortælle, at det skulle være en helt fantastisk oplevelse, både pga. stemningen, men også pga. alle de mange mennesker, som akkumulerer sig på ét samlet sted og blot morer sig.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>