Gør mobilregningen mindre

Mobiltelefonen er på mange måder symbolet på det moderne samfund. Vores evige behov for hele tiden at være i kontakt med alt og alle, eller i hvert fald at have muligheden for det. Kommer man uden for sit hjem uden en mobiltelefon, så er man nærmest nøgen. Særligt smartphonens indtog har sat sine spor i vores måde at leve på.

Det er usandsynligt svært at nævne så meget som et enkelt menneske i ens omgangskreds som ikke har en mobiltelefon. Mobiltelefonen er noget vi alle har til fælles.

Folk med mobiltelefon har, næsten helt sikkert, også en anden ting til fælles: De betaler for meget for deres mobilabonnement. Mobilabonnementer er ganske dyre nu om dage, men det er ikke noget vi tænker over, for vi skal jo bare have vores telefon – med taletid, sms, data og alle de andre livsnødvendige funktioner.

Derfor er det selvsagt umuligt at fjerne regningen til mobilabonnement helt, men om ikke andet, så kan man i hvert fald skære kraftigt ned i den.

De fleste tror, at en sådan besparelse vil være ensbetydende med, at man skal sænke sit forbrug og vælge et dårligere og mindre omfattende abonnement. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet. Langt de fleste mennesker ville have stor gavn af, at sætte sig ind i priserne på mobilabonnementer. Man vil hurtigt opdage, at der kan være utroligt mange penge at spare.

Nu om dage betaler regningen sig selv gennem et automatisk system, men derfor ville det alligevel være lidt rart med en billigere regning. Det er en nem udgift at skære ned, og derefter skal man ikke tænke yderligere over det. Så kører besparelsen bare helt af sig selv, og det eneste man opdager er, at man får flere penge mellem hænderne hver eneste måned. Det er penge som hele tiden bliver til flere, og på årsbasis er beløbet ganske stort.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>